Güney İtalya’yı Keşfediyoruz: Napoli Yemekleri
Eataly Mutfak Atölyesi’nde İtalya’yı size getiriyoruz; şeflerimizden İtalyan mutfağının en karakteristik tariflerini öğreniyorsunuz! Napoli… Pizzanın doğduğu yer, manda sütü mozarellanın ana vatanı, İtalyan mutfağının kalbi! Napoli mutfağının özel detaylarını keşfedin ve sevdiklerinizi gerçek Napoli tarifleriyle etkilemenin inceliklerini öğrenin.
Menu:
Orata all’acqua pazza
Napoli usulü levrek
Puttanesca
Siyah zeytin, sarımsak ve domates soslu makarna
Torta Caprese
Capri bölgesinden bademli ve çikolatalı kek
*Not:
- Satışlarımız yalnızca online olarak yapılmaktadır.
- Workshop çalışmaları (çocuk workshopları hariç) 18 yaş ve üzeri katılımcılara yöneliktir.
- Programlarımız, en az 4 kişinin katılımıyla gerçekleşmektedir.
- Biletler tek kişiliktir ve her istasyonda sadece bir kişi çalışabilir.
- Biletlerde iade ya da değişiklik kesinlikle yapılmamaktadır.
- Workshop başlamadan önce bilet ve katılımcı isim/bilet/yaş kontrolü yapılmaktadır.
- Tüm workshoplarda dijital isme özel “Eataly Workshop Katılım Sertifikası” verilmektedir.
- Eataly gerekli gördüğü durumlarda, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
- Eataly gerekli gördüğü durumda etkinliklerde içerik ve tarih değişimi yapma hakkını saklı tutar.
- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.
- Eataly’de düzenlenen workshoplar “profesyonel eğitim” kapsamına girmemektedir. Workshoplar, hobi ve eğlence amaçlı olup; etkinliğin türüne göre farklı teorik bilgiler workshop şefi tarafından anlatılabilmektedir.