Sicilya Yemekleri
Bugün sizinle Akdeniz’in en büyük adası olan Sicilya’dayız! Nefis İtalyan yemeklerinin yapımını öğrenmek ve ada kültürünün tadına varmak için “Sicilya Yemekleri” workshopu Eataly Mutfak Atölyesinde!
Menu
Welcome kokteyl yapımı
Yöresel zeytinyağlı sebze Caponata
Penne alla norma
Cassatina: geleneksel ricotta dolgulu tatlısı
*Not:
Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir. İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır. Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır. Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Biletler tek kişiliktir.