Şef gibi – ET

Profesyonel bir şef gibi lezzetli et pişirme tekniklerini öğrenerek hemde etin tadına vararak bu workshop’ta güzel bir deneyime bekliyoruz sizleri…

 

Genel Bilgiler

06, 18, 28 Kasım 2018

19:00 - 22:00

3 Saat

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

225 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Tagliata di manzo: ince kesilmis az pişmiş dana bonfile , roka salatasi, Grana padano ve balsamik sirke

Filetto panato nei grissini: grissini ile panelenmiş ve tereyağında pişirilmiş dana bonfile

Spezzatino di manzo: italyan üsülu sebze ile pişirilmiş dana but yahnısı

 

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.