Mozzarella ve Taze İtalyan Peynirleri

İtalyan mutfağının başlangıçı..

Mozzerella’dan Stracciatella’ya ustalık gerektiren birbirinden leziz İtalyan peynirlerinin hazırlanışını, tüm incelikleriyle İtalyan ustalarından öğrenin!

Sevdiklerinizi kendi hazırladığınız enfes İtalyan artizanal peynirleriyle şaşırtmak istiyorsanız bu workshop’u kaçırmayın!

Genel Bilgiler

03, 16 Kasım 2017

19:00-22:00

3 Saat

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

160 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Mozzarella ve peynir yapımı ve işleme teknikleri

Menu:

Nodini

Rotolo di mozzarella

Mozzarella fiordilatte

Burrata

Stracciatella

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.