Kadehten Mutfağa

Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders!

Şarabı alışagelmişin dışında, bir malzeme olarak yemek ve tatlıların içinde kullanmaya ne dersiniz?

Yemeklerde şarabın nasıl kullanılacağına ve nelere dikkat etmek gerektiğine dair tüm püf noktaları keşfedebileceğiniz “Kadehten Mutfağa” workshop’ı Eataly Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor!

Genel Bilgiler

01, 25 Kasım 2017

19:00-22:00

3 Saat

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

180 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Menu:

Risotto al Merlot

Merlot Risotto

Scaloppine al vino

Panelenmiş dana kulbasti

Pere cotte

Poşe armut talısı

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.