Kadehten Mutfağa

Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders!

Şarabı alışagelmişin dışında, bir malzeme olarak yemek ve tatlıların içinde kullanmaya ne dersiniz?

Yemeklerde şarabın nasıl kullanılacağına ve nelere dikkat etmek gerektiğine dair tüm püf noktaları keşfedebileceğiniz “Kadehten Mutfağa” workshop’ı Eataly Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor!

Genel Bilgiler

21 Ekim 2017

19:00-22:00

3

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

160 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Risotto al Merlot

Merlot Risotto

Scaloppine al vino

Panelenmiş dana kulbasti

Zabaglione alle fragole

Çilekli Sabayon

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.