Kadehten mutfağa
Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders!
Şarabı alışagelmişin dışında, bir malzeme olarak yemek ve tatlıların içinde kullanmaya ne dersiniz?
Yemeklerde şarabın nasıl kullanılacağına ve nelere dikkat etmek gerektiğine dair tüm püf noktaları keşfedebileceğiniz “Kadehten Mutfağa” workshop’ı Eataly Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor!
Genel Bilgiler
27 Temmuz 2018
19:00 - 22:00
3 Saat
Eataly Mutfak Atölyesi
Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş
Kapasite: 20
195 TL
Menu
Risotto al Merlot
Merlot Risotto
Scaloppine al vino
Panelenmiş dana kulbasti
Pere cotte
Pose armut talısı
Not*
Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.
20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.
Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Biletler tek kişiliktir.