Halloween Workshop

Yılın o dönemi geldi; kostümleri, partileri, eğlencesiyle ünlü Cadılar Bayramı!

Bu sene cadılar bayramında sevdiklerinizi Halloween temalı bir ziyafetle şaşırtmaya ne dersiniz?

Cordon Bleu Şefi Francesca Rosa ile birlikte Balkabaklı cadılar günü keki, milföy mumya ve “bloody panna cotta” tariflerini öğrenebileceğiniz “Cadılar Bayramı” workshop’umuz ile bu seneki Cadılar Bayramınız unutulmaz olsun isterseniz sizi de Eataly Mutfak Atölyesi’ne bekleriz!

Genel Bilgiler

31 Ekim 2017

13:30 - 16:30

3

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

150 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Pumpking cake / Balkabak kek

“Bloody” panna cotta

“Mummy” milfoy

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.