Benimle İtalya’ya gel: Napoli Yemekleri

Napoli… Pizzanın doğduğu yer, manda sütü mozerellanın ana vatanı, İtalyan mutfağının kalbi!

İtalyan mutfağının en karakteristik tariflerini Eataly Mutfak Atölyesi’nde Napoli’den gelen şefi Andrea ile keşfedin.

Hem Napoli mutfağının sırlarını keşfedin hem de sevdiklerinizi gerçek Napoli tarifleriyle büyüleyin..

Genel Bilgiler

18 Ekim 2017

19:00-22:00

3

Eataly Mutfak Atölyesi

Zorlu Center- Meydan Katı - Beşiktaş

Kapasite: 20

150 TL

Biletix'ten Satın Al

Menu

Orata all’acqua pazza

Napoli usulü levrek

Puttanesca

Siyah zeytin, sarımsak ve domates soslu makrna

Torta Caprese con crema Pasticcera all’arancio

Capri bölgesinden bademli ve çikolatalı kek, portokal kreması ile

Not*

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.

20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.

Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.