Her gün taze italyan makarnaları üretiyoruz. Sırrımız çok basit her gün sıfırdan başlıyoruz!
Tagliolini All’uovo
Semolina unu ve yumurta. En ince makarnadır.
Fettuccine
Semolina ve yumurta vardır. Bazı bölgelerde tagliatelle olarakta bilinir. Ragu alla bolognese sosu ile uyum sağlar.
Spaghetti All’uovo
Semolina unu ve yumurta. Normal makarnadan biraz daha uzundur klasiktir.
Orechiette
El yapımı olan makarnadır. Semolina ve suyla yapılır. Yumurta kullanılmaz. Brokoli sosu ile uyum sağlar.
Spaghetti Alla Chitarra Al Nero
Semolina unu, kendi balıkçımızdan taze aldığımız kalamar mürekkebi ve yumurta.
Spaghetti Alla Chitarra E Spinaci
Semolina unu, kendi manavımızdan aldığımız ve rondodan geçirilmiş taze ıspanak ve yumurta
Spaghetti Alla Chitarra E Barbabietola
Semolina unu, kendi manavımızdan aldığımız ve rondodan geçirilmiş taze pancar ve yumurta.
Spaghetti Alla Chitarra
En kalın makarnadır. Semolina ve yumurta.
Tortellini
Tamamen el yapımıdır. İçinde dana eti ve parmesan vardır. İtalyanlar servis ederken et suyu ve parmesan ile birlikte ederler.
Gnocchi Di Patate
Patates, beyaz un ve yumurta. El yapımıdır. Domates sos ile uyum sağlar.
Ravioli Di Ricotta E Spinaci
Ispanak, ricotta peyniri, tuz ve muskat bulunur. Ceviz sosuyla yapılır. Şekli klasik ravioli şelindedir.
Ravioli Ai Formaggi
Gorgonzola, ricotta bra duro ve parmesan peynirleri vardır. Sadece tereyağı ile yeterli olur.
Ravioli Di Zucca
Bal kabağı, karabiber ve parmesan vardır. Şekli tırtıklıdır. Sos olarak adaçaylı tereyağı ile bol parmesanla uyum sağlar.
Lasagna
Geniş ve dikdörtgen şeklindedir. Beşamel sos, parmesan ve bolonez sos ile kat kat yapılır. 4 kat en idealidir.
Maltagliati
Kalan hamurlardan düzensiz şekillerle kesilerek yapılır. Genelde çorba yapımı için kullanılır.
Ravioli Ai Funghi
Porgini mantar, ricotta peyniri ve parmesan. Eataly’de taze hazırlanır.