Pasta-Pizza

La pasta e la pizza restoranında  misafirlerimiz, İtalya ile bütünleşmiş makarna ve pizza çeşitlerini bulabiliyorlar.Taze makarnalarımızı  geleneksel İtalyan tarifleriyle hazırlıyoruz. İki yüzyıllık geleneğiyle gragnano usulü makarna, buğdayın en iyisi bronzda çekilerek yavaş ve düşük ısıda kurutularak hazırlanıyor.

Makarnalarımız  az pişirilmiş servis edilir, tıpkı İtalya’daki gibi “al dente”…Bu sayede makarna piştiğinde sosu daha iyi emecek gözeneklere sahip olur. Besin değeri ve lezzeti korunur… Konu pizzaya geldiğinde, Eataly her zaman geleneksel Napoliten tekniğine bağlı kalmıştır. Kenar; uzun ve yumuşak olmalıdır, hamur en az 24 saat kabarmaya bırakılmalı, pizza; geleneksel, odun fırınlarında en fazla 350° sıcaklıkta pişirilmelidir ve malzemeler Akdeniz’in bereketini sergilemelidir.

La pizza restoranında konuklar, hem İtalya’dan gelen özel  ürünler, hem de Türkiye’nin en taze malzemeleriyle hazırlanmış pizzalarını yerken, geleneksel Napoliten pizzanın, eğitimli pizza ustaları tarafından gözleri önünde hazırlanışını izleyebiliyorlar.

MENÜYÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

0215

ravioli burro e salvia (2)

4658

5024

8738

8799

8807

pizza marinara2

IMG_4688

margharita